Zweedse Massage

Bij onze volledige lichaamsmassage wordt etherische olie toegevoegd aan de basisolie, en verschillende delen van het lichaam worden gemasseerd met bijpassende oliën die verschillende therapeutische eigenschappen hebben, variërend van rustgevend en stimulerend voor de bloedsomloop tot het verhogen van de weerstand.

Bij het begin van de massage kies je uit een selectie van drie etherische oliën, die vervolgens tijdens de massage worden gebruikt. Bijvoorbeeld, als je nerveus bent, kan ik voornamelijk "mandarijn" gebruiken, terwijl ik "cipres" kan toepassen op het bekken en de bovenbenen, en "rode tijm" op de schouders en nek. Of je kunt kiezen voor een combinatie zoals "pompelmoes" voor het hele lichaam, "bergamot" voor de buik, en "kaneel" voor de armen en benen. Ofwel, je kunt genieten van een mix van "lavendel" en "basilicum" voor de volledige massage.

Je hebt de keuze uit een breed scala aan etherische oliën, elk met specifieke voordelen, waaronder weerstandverhoging, angst- en stressvermindering, bevordering van de bloedsomloop, ontspanning en meer.

Onze massage omvat verschillende massagetechnieken, waaronder:

Onze massagetechnieken worden zorgvuldig afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren, voor een optimale ontspanning en herstel van het lichaam.