Startpagina

 

Voetreflex of  Bodymassage

 

We verwelkomen jullie graag  op een veilige manier.

                                                                                                          

Home

Een bezoekje brengen bij De Heilzame Heks; het betekent een uurtje ontspannend genieten in een aangename omgeving. De achtergrondmuziek draagt ertoe bij dat je rustig kan wegdromen. Massage is ontspannend, zowel voor het lichaam als voor de geest, maar ook stimulerend bij energiegebrek of vermoeidheid, als relaxatie na een drukke dag of gewoon om jezelf eens te laten verwennen. Of je nu kiest voor een klassieke ontspanningsmassage waarbij we de stress wegmasseren, stramme spieren en stijve gewrichten soepel maken of afvalstoffen zoals melkzuur of urinezuurkristallen oplossen zodat krampen en reuma minder de kans krijgen, of je kiest voor een voetreflexmassage waar we via de voeten alle plaatsen en organen van een goede doorbloeding voorzien en zo afvalstoffen verwijderen, genieten blijft de boodschap. Maak vooral een keuze uit onze verschillende massages, eentje die op dit moment het beste bij je aansluit en het resultaat is gegarandeerd; je zit ineens een stuk beter in je vel.

Bij al onze massages wordt als basisolie zuivere jojoba en/of zoete amandelolie gebruikt wel of niet in combinatie met toevoeging van een etherische olie.

Een keramische verdamper zorgt ervoor dat er constant van een heerlijke geur kan genoten worden. Op kille dagen wordt de massage gecombineerd met infraroodstraling waardoor de spieren opwarmen en zich beter ontspannen, dit aspect maakt altijd deel uit van de hotstone massage.

Maak je keuze en boek een afspraak... dit kan zowel voormiddag, namiddag als avond.

…of doe eens iemand een geschenkbon cadeau.

 

Op warme zomerdagen kan er in open lucht gemasseerd worden.

Wij geven géén erotische massages.

Openingsuren